Lohikyljykset hollandaisekastikkeessa
Julkaistu
Ohuita lohiviipaleita, pussillinen valmiskastiketta ja parsakaalia - näistä aineksista syntyy nopea ja maistuva ateria. Lisukkeeksi sopivat keitetyt perunat, jotka voit puristaa perunalumeksi.
4 annosta
- 4 ohutta lohiviipaletta, à 150 g
- 200 g parsakaalia
Kastike
- 1 pussi hollandaisekastiketta
- 50 g voita
- 1 dl maitoa
- 2 rkl tilliä
- 2 rkl persiljaa
- 2 rkl ruohosipulia
- suolaa ja pippuria
Tarjoiluun
- perunalunta
Valmistusohje
1. Kuori ja keitä perunat. Valmista hollandaisekastike pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna yrtit ja sekoita kastikkeeseen. Keitä parsakaali pehmeäksi kevyesti suolalla maustetussa vedessä.
2. Paista lohiviipaleita hetki kuumalla pannulla. Purista perunat perunapusertimella. Tarjoa hollandaisekastikkeen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa