Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Lohikvenellit pastan kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Saadaksesi vihanneksista oikein ohuita viipaleita, käytä kuorimaveistä.

  • Ruokavalio: Laktoositon

Neljälle

  • 4 annosta linguinepastaa
  • 1 kesäkurpitsa
  • 2 porkkanaa
  • 1 keltasipuli
  • 1 lime

Lohikvenellit

  • 400 g lohifileetä
  • 1 kananmuna
  • 1 hyppysellinen jauhettua valkopippuria
  • 1 hyppysellinen suolaa
  • 1 dl seesaminsiemeniä

Valmistusohje

1. Lohikvenellit: Kuutioi lohi. Soseuta lohi, muna ja kerma monitoimikoneessa, mausta suolalla ja pippurilla. Muotoile pyöreiksi pulliksi, pyörittele ne seesaminsiemenissä ja keitä kevyesti suolatussa vedessä hiljalleen n. 5 minuuttia.

2. Kuori porkkanat ja suikaloi ne ohuiksi kuorimaveitsellä. Viipaloi kesäkurpitsa samalla tavalla. Kuori ja suikaloi sipuli. Keitä vihannekset pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä.

3. Keitä linguine pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile pasta vihannesten ja kvenellien kera. Lohko lime ja asettele lohkot lautasille.

Lisää aiheesta:

Lohitartar avokadon keraHöyrytettyä limelohta ja juureksiaKalavartaita ja bulgur-risottoaTonnikalaa lime-inkiväärikastikkeessaHiillostettua lohta ja vihannessalaattiaSyksyiset, sienitäytteiset paprikat
KalapullatPastat ja nuudelitLaktoositonGoGreenPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kalapullat
  • 17.09.202108:43
    Keitetty kala

    Haukipyörykät eli kvenellit ja rapukastike – Jyrki Sukulan suosikkiohje

  • 18.02.201300:00
    Taskuravut

    Taskurapupyörykät hapanimeläkastikkeella

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Kalapullat currykastikkeessa

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Haukikvenellejä hummerikastikkeella

  • 18.02.201300:00
    GoGreen

    Sauce Vierge ja haukipullat