Lohibagel
Bagel matkasi Euroopasta Amerikkaan ja takaisin. Nyt ruokaisat rinkelit on tunnettu Suomessakin jo vuosia. Lohi kermaisen tuorejuuston kanssa on Bagelien perinteinen täyte.
Neljälle
- 4 bagelia
- 150 g kermaista tuorejuustoa
- 1 punasipuli
- 4 suurta viipaletta kylmäsavustettua lohta
- mausteyrttejä
- ½ limetti
Valmistusohje
1. Kuori punasipuli ja leikkaa siitä muutama kaunis rengas. Laita sivuun koristelua varten. Hienonna loppu sipuli pieneksi. Sekoita sipulisilppu tuorejuustoon. Halkaise bagelit kahtia. Levitä juustoseosta rinkeleiden alaosille.
2. Leikkaa limetti lohkoiksi. Jaa lohiviipaleet juuston päälle alaosille, koristele punasipulirenkailla, limettilohkoilla ja haluamillasi mausteyrteillä.
3. Laita rinkeleiden kansiosa päälle ja paina kevyesti. Halutessasi voit leikata täytetyt bagelit puoliksi poikittain, jolloin niitä on helpompi syödä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti