Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Lohibagel

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Bagel matkasi Euroopasta Amerikkaan ja takaisin. Nyt ruokaisat rinkelit on tunnettu Suomessakin jo vuosia. Lohi kermaisen tuorejuuston kanssa on Bagelien perinteinen täyte.

Neljälle

  • 4 bagelia
  • 150 g kermaista tuorejuustoa
  • 1 punasipuli
  • 4 suurta viipaletta kylmäsavustettua lohta
  • mausteyrttejä
  • ½ limetti

Valmistusohje

1. Kuori punasipuli ja leikkaa siitä muutama kaunis rengas. Laita sivuun koristelua varten. Hienonna loppu sipuli pieneksi. Sekoita sipulisilppu tuorejuustoon. Halkaise bagelit kahtia. Levitä juustoseosta rinkeleiden alaosille.

2. Leikkaa limetti lohkoiksi. Jaa lohiviipaleet juuston päälle alaosille, koristele punasipulirenkailla, limettilohkoilla ja haluamillasi mausteyrteillä.

3. Laita rinkeleiden kansiosa päälle ja paina kevyesti. Halutessasi voit leikata täytetyt bagelit puoliksi poikittain, jolloin niitä on helpompi syödä.

Lisää aiheesta:

Lohirullia patongillaLohi-carpaccioLohi-kampasimpukkacarpaccioPienet suupalat savulohestaGrillatut lohiperhoset maustevoin keraJuustotäytteiset filonyytit
LohileipäÄitienpäiväVappuVälipalatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Lohileipä
  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Lohiruusukeleivät

  • 18.02.201300:00
    Joulu

    Graavilohi ja hovimestarikastike tummalla leivällä

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Lohivoileipä

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Lohileivät

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Graavilohileivät