Lohi-katkarapukanapeet

Klassiset kanapeet lohiruusukkeen, katkarapujen ja piparjuurikerman kera on hyvä päivällisen aloitus.

Neljälle

  • 4 viipaletta savulohta
  • 1 dl kuohukermaa
  • 2 tl piparjuurta
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 4 viipaletta vaaleaa leipää
  • 20 katkarapua
  • 8 sitruunalohkoa

Valmistusohje

1. Kuori katkaravut. Vatkaa kerma, raasta mukaan piparjuuri ja mausta suolalla ja pippurilla.

2. Voitele leipäviipaleet voilla. Paina lasin avulla viipaleista pyöreitä paloja. Laita pyörylöille lohiviipale, jonka muotoilet ruusukkeeksi.

3. Täytä ruusukkeen keskusta piparjuurikermalla. Ympäröi ruusuke katkaravuilla, koristele tillillä. Tarjoile sitruunan kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!