Lohi-katkarapukanapeet
Klassiset kanapeet lohiruusukkeen, katkarapujen ja piparjuurikerman kera on hyvä päivällisen aloitus.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 4 viipaletta savulohta
- 1 dl kuohukermaa
- 2 tl piparjuurta
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 4 viipaletta vaaleaa leipää
- 20 katkarapua
- 8 sitruunalohkoa
Valmistusohje
1. Kuori katkaravut. Vatkaa kerma, raasta mukaan piparjuuri ja mausta suolalla ja pippurilla.
2. Voitele leipäviipaleet voilla. Paina lasin avulla viipaleista pyöreitä paloja. Laita pyörylöille lohiviipale, jonka muotoilet ruusukkeeksi.
3. Täytä ruusukkeen keskusta piparjuurikermalla. Ympäröi ruusuke katkaravuilla, koristele tillillä. Tarjoile sitruunan kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nopeat kalkkunawrapit