Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Lipeäkalavanukas

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vatkaa muna ja kermamaito, mausta kevyesti.

2. Kääntele riisi ja kala munamaitoon ja kaada kaikki voideltuun uunivuokaan. Mausta. Sihtaa päälle hieman korppujauhoja, kostuta pinta voisulalla.

3. Paista uunin keskitasolla 15-20 minuuttia kunnes vanukas on jähmettynyt.

Lisää aiheesta:

Lipeäkalaa lisukkeineen

Ylijääneestä lipeäkalasta ja riisistä saat maukkaan arkipäivällisen. Jos sinulla on ylijäänyttä, makeuttamatonta riisipuuroa voit hyvin käyttää sen mukana. Voisula maistuu hyvältä vanukkaan kera.

Lipeäkalalaatikko
Muhennettu lipeäkala
Sinappimuhennettu lipeäkala
Muna-anjovispasteija
Lohivanukas riimisuolatusta lohesta
Suolainen vanukasLipeäkalaPääruoatKalaruoka

Kahdelle

  • 1 kananmuna
  • 2 dl kermamaitoa
  • 2 annosta keitettyä, kylmää riisiä
  • 5-6 dl perattua lipeäkalaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • korppujauhoja
  • voisulaa tarjoiluun

Tuoreimmat aiheesta

Suolainen vanukas
  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Makaronivanukas simpukoilla ja currylla

  • 18.02.201300:00
    Lipeäkala

    Lipeäkalavanukas

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Lohivanukas

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Lohivanukas keitettyjen vihannesten kera

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Sillivanukas