Linnan tähdet: Juha Veijosen isän salainen pastaresepti
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 400 g tonnikala paloja öljyssä
- 200 g katkarapuja
- 400 g täysjyvä pennepastaa
- 1 sipuli hienonnettuna
- 2 rkl kuivattua rakuunaa
- 2 dl kevytkermaa
- suolaa, vastajauhettua mustapippuria
- parmesanlastuja
Valmistusohje
1. Keitä pennepasta paketin ohjeiden mukaan.
2. Kuullota sipuli tonnikalojen öljyssä.
3. Lisää tonnikala, rakuuna ja kerma. Hauduta pari minuuttia.
4. Lisää katkaravut ja keitetty pasta. Sekoita ja kuumenna huolellisesti.
5. Mausta lopuksi suolalla ja mustapippurilla.
6. Lisää parmesania valmiiden annosten päälle.
(MTV3)
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa