Linnan tähdet: Juha Veijosen isän salainen pastaresepti
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 400 g tonnikala paloja öljyssä
- 200 g katkarapuja
- 400 g täysjyvä pennepastaa
- 1 sipuli hienonnettuna
- 2 rkl kuivattua rakuunaa
- 2 dl kevytkermaa
- suolaa, vastajauhettua mustapippuria
- parmesanlastuja
Valmistusohje
1. Keitä pennepasta paketin ohjeiden mukaan.
2. Kuullota sipuli tonnikalojen öljyssä.
3. Lisää tonnikala, rakuuna ja kerma. Hauduta pari minuuttia.
4. Lisää katkaravut ja keitetty pasta. Sekoita ja kuumenna huolellisesti.
5. Mausta lopuksi suolalla ja mustapippurilla.
6. Lisää parmesania valmiiden annosten päälle.
(MTV3)
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Taivaallinen omenahillo