Linnan tähdet: Juha Veijosen isän salainen pastaresepti

Ainekset

  • 400 g tonnikala paloja öljyssä
  • 200 g katkarapuja
  • 400 g täysjyvä pennepastaa
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 2 rkl kuivattua rakuunaa
  • 2 dl kevytkermaa
  • suolaa, vastajauhettua mustapippuria
  • parmesanlastuja

Valmistusohje

1. Keitä pennepasta paketin ohjeiden mukaan.

2. Kuullota sipuli tonnikalojen öljyssä.

3. Lisää tonnikala, rakuuna ja kerma. Hauduta pari minuuttia.

4. Lisää katkaravut ja keitetty pasta. Sekoita ja kuumenna huolellisesti.

5. Mausta lopuksi suolalla ja mustapippurilla.

6. Lisää parmesania valmiiden annosten päälle.

(MTV3)

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!