Mainos
Mainos

Tällä ohjeella teet nopeasti valmistuvan lounaan tai alkuruoan. Kun ostat peston valmiina kaupasta, ruoka valmistuu vieläkin vaivattomammin. Jos haluat valmistaa peston itse, ohjeen saat tästä.

4 annosta

  • 500 g linguine-pastaa
  • 1 dl pinjansiemeniä

Pesto

  • 3 dl basilikanlehtiä
  • 25 g pinjansiemeniä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 1 dl raastettua parmesaanijuustoa
  • suolaa

Valmistusohje

1. Keitä pasta runsaassa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada lävikköön. Paahda pinjansiemeniä uunissa 175 asteessa 10 minuuttia. Sekoita välillä.

2. Pesto: Hienonna basilika, pinjansiemenet ja valkosipulinkynnet tehosekoittimessa. Lisää öljy ohuena nauhana. Sekoita joukkoon parmesaanijuusto. Mausta suolalla.

3. Sekoita pasta ja pesto ja ripottele päälle paahdetut pinjansiemenet. Tarjoa heti.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.