Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Lindströminpihvit ja lihaliemikastike

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Lindströminpihvit syntyvät punajuurikuutioilla, kapriksella ja sipulilla maustetusta jauhelihasta. Pihvin seurana maistuu lihaliemestä valmistettu kastike ja perunasose.

4 annosta

  • 600 g naudanjauhelihaa
  • 2 munankeltuaista
  • 1 dl hienonnettua sipulia
  • 1-2 dl kuutioitua punajuurta
  • ½ dl kapriksia
  • ½ dl punajuurten lientä
  • 1½ tl suolaa
  • suolaa ja vastajauhettua valkopippuria
  • voita paistamiseen

Lihaliemikastike

  • 5 dl lihalientä
  • 1 rkl voita
  • 1 rkl vehnäjauhoja

Valmistusohje

1. Hienonna ja kuullota sipuli. Leikkaa punajuuret pieniksi kuutioiksi. Hienona kaprikset. Sekoita suola jauhelihaan. Sekoita kaikki ainekset, lisää punajuurikuutiot viimeisinä.

2. Muotoile jauhelihasta tasakokoisia pihvejä ja paista ne keskilämmöllä. Pihvejä ei tarvitse paistaa täysin kypsiksi, sillä ne ovat kaikkein herkullisimmillaan ja mehukkaimmillaan hieman punertavina.

3. Lihaliemikastike: Sulata voi ja lisää jauhot. Kaada joukkoon lihalientä vähän kerrallaan ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää aiheesta:

Merimiespihvit naudan sisäpaististaSkoonelainen palapaistiPorsaankyljys RobèrtPorsaanfilee viherpippurikastikkeellaPorsaanfileetä madeirakastikkeessaVasikkapyyt
LindströminpihviKastikkeet ja dipitPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Lindströminpihvi
  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Pienet lindströminpihvit kermakastikkeessa

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Iso Lindströminpihvi

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Lindströmin pihvit ja porkkana-aprikoosiraaste

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Lindströmin pihvit ja porkkana-aprikoosiraaste

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Lindströminpihvit