Lindströminpihvit

Lihapullat ovat tavallisimpia pikkunaposteltavia. Välillä kannattaa kuitenkin kokeilla myös meheviä lindströminpihvejä - suosio on taattu!

4 annosta

  • 400 g naudan jauhelihaa
  • 1 dl vettä
  • 2 munaa
  • 4 rkl etikkapunajuuria
  • ½ sipuli
  • 3 rkl kapriksia
  • suolaa ja pippuria
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Hienonna sipuli ja punajuuret. Pane jauheliha kulhoon ja mausta suolalla ja pippurilla. Vatkaa muna ja vesi ja sekoita jauhelihan joukkoon. Lisää kaprikset, punajuuret ja sipuli. Sekoita huolellisesti.

2. Muotoile taikinasta märillä käsillä pieniä, pyöreitä pihvejä ja pane ne vedellä kastellulle leikkuulaudalle. Paista pihvit molemmin puolin voissa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja