Lihapulla-pastakeitto

Tämän maistuvan arkikeiton makua täydentää tuore korianteri. Lihapullat tekevät keitosta täyttävän ja ruokaisan aterian.

4 annosta

  • 1 dl quadretti-pastaa
  • 300 g naudanjauhelihaa
  • 1 pieni purjo
  • 2 porkkanaa
  • 150 g juuriselleriä
  • 1,2 l kasvislientä
  • 1 nippu tuoretta, hienonnettua korianteri
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Pese, kuori ja paloittele porkkanat ja juuriselleri. Huuhtele ja hienonna purjo ja korianteri.

2. Keitä kasvisliemi. Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla. Muotoile pieniksi lihapulliksi. Lisää kasvisliemeen muutama lihapulla kerrallaan. Anna lihapullien kiehahtaa ennen seuraavien lisäämistä.

3. Lisää pasta ja vihannekset, keitä pehmeiksi noin 9 minuuttia. Mausta suolalla, pippurilla ja hienonnetulla korianterilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.