Lihapulla-pastakeitto

Tämän maistuvan arkikeiton makua täydentää tuore korianteri. Lihapullat tekevät keitosta täyttävän ja ruokaisan aterian.

4 annosta

  • 1 dl quadretti-pastaa
  • 300 g naudanjauhelihaa
  • 1 pieni purjo
  • 2 porkkanaa
  • 150 g juuriselleriä
  • 1,2 l kasvislientä
  • 1 nippu tuoretta, hienonnettua korianteri
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Pese, kuori ja paloittele porkkanat ja juuriselleri. Huuhtele ja hienonna purjo ja korianteri.

2. Keitä kasvisliemi. Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla. Muotoile pieniksi lihapulliksi. Lisää kasvisliemeen muutama lihapulla kerrallaan. Anna lihapullien kiehahtaa ennen seuraavien lisäämistä.

3. Lisää pasta ja vihannekset, keitä pehmeiksi noin 9 minuuttia. Mausta suolalla, pippurilla ja hienonnetulla korianterilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!