Lämmitä vesi oikean lämpöiseksi ja sekoita siihen suola, sokeri sekä pussillinen kuivahiivaa. Vatkaa jauhot veteen desilitra kerrallaan ja lisää lopuksi öljy. Vaivaa taikinaa kulhossa muutama minuutti kunnes siitä muodostuu kimmoisa iso pallo. Peitä liinalla ja nosta lämpimään ja vedottomaan paikkaan kohoamaan. Valmista seuraavaksi täyte.
Kuullota sipulit öljyssä, lisää jauhelihat ja paista kunnes seos on ruskistunut. Mausta ja nosta jäähtymään. Sekoita puuroriisi lihaseokseen ja tarkista suolan määrä. Kun taikina on kohonnut kauniisti kaksinkertaiseksi, nosta se jauhotetulle pöydälle ja painele kämmenillä taikinasta kuplat pois. Tarvitset piiraiden leikkaamista varten pyöreän stanssin tai halkaisijaltaan noin 13 cm kulhon. Lisäksi tarvitset kaulimen: paras on puikulan mallinen piiraskaulin.
