Lihansyöjät: Tournedos
Julkaistu
Herkullista häränsisäfileetä valkosipuli-grilliperunoiden kera.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 800g häränsisäfileetä/ 4 pihviä á 200g
- 1 pkt pekonia
- mustapippuria
- roseepippuria
- viherpippuria
- suolaa
- 4 rkl aitoa majoneesia
Valmistusohje
Pippuroi pihvit reunoiltaan. Kietaise pekonisiivu ympärille ja kiinnitä varrastikuilla. Hiero suolaa pihvien paistopinnoille ja sivele majoneesia molemmin puolin. Grillaa noin viisi minuuttia puoleltaan mediumiksi. Anna vielä vetäytyä tovi ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Meksikolainen papukeitto
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Harri Syrjäsen inkiväärishotti