Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Lihansyöjät: Grillikylki, kastike, maissilohkoperunat ja sipulirenkaat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Nauti herkullista grillikylkeä. Viimeistele annos bbq-kastikkeella, maissilohkoperunoilla ja sipulirenkailla.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon

Ainekset

  • 2 kg possun kylkiriviä
  • savusuolaa

Bbq-kastike

  • 2 pl chiliketsuppia
  • 4 dl coca colaa
  • 1 dl soijakastiketta
  • ½ dl siirappia
  • 1 rkl savusuolaa
  • (öljyä)
  • (kermaa)

Maissilohkoperunat

  • 1 kg isoja perunoita
  • 4 dl keltaista maissijauhoa
  • grillimaustetta
  • mustapippuria
  • öljyä

Sipulirenkaat

  • 2 sipulia
  • 2 dl maissijauhoa
  • suolaa
  • öljyä

Valmistusohje

Mausta lihan pinnat suolalla ja anna maustua 1-2 tuntia. Grillaa useita kertoja käännellen ja voidellen bbq-kastikkeella.

Sekoita ainekset keskenään ja ota erikseen lihan valelukastike. Lisää siihen loraus öljyä. Kiehauta kastike ja lisää halutessasi loraus kermaa siihen.

Leikkaa perunat lohkoiksi ja mausta ne. Pyöräytä maissijauhoissa isossa kulhossa ja paista rapeiksi runsaassa, kuumassa öljyssä.

Leikkaa sipulit paksuiksi renkaiksi ja mausta suolalla. Anna sen imeä nestettä itseensä ja pyöräytä maissijauhoissa. Paista rapeiksi öljyssä.

Lisää aiheesta:

Lihansyöjät: HampurilaisetKassleria chutneyn ja lohkoperunoiden keraSavustetut porsaan kasslerpihvitFriteerattua kylkipaistia hapanimeläkastikkeen keraKaritsankyljykset ja sipuliperunatPorsaanlapaa sipulikastikkeessa
GrillikylkiKananmunatonLaktoositonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Grillikylki
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Grillikylki

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Grillikylki ananaksella

  • 18.02.201300:00
    Grillimakkara

    Grilliherkut

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Lihansyöjät: Grillikylki, kastike, maissilohkoperunat ja sipulirenkaat

  • 18.02.201300:00
    Kasvisvartaat

    Chiliribsit ja vihannesvartaat