Lihansyöjät: Grillikylki, kastike, maissilohkoperunat ja sipulirenkaat
Nauti herkullista grillikylkeä. Viimeistele annos bbq-kastikkeella, maissilohkoperunoilla ja sipulirenkailla.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 2 kg possun kylkiriviä
- savusuolaa
Bbq-kastike
- 2 pl chiliketsuppia
- 4 dl coca colaa
- 1 dl soijakastiketta
- ½ dl siirappia
- 1 rkl savusuolaa
- (öljyä)
- (kermaa)
Maissilohkoperunat
- 1 kg isoja perunoita
- 4 dl keltaista maissijauhoa
- grillimaustetta
- mustapippuria
- öljyä
Sipulirenkaat
- 2 sipulia
- 2 dl maissijauhoa
- suolaa
- öljyä
Valmistusohje
Mausta lihan pinnat suolalla ja anna maustua 1-2 tuntia. Grillaa useita kertoja käännellen ja voidellen bbq-kastikkeella.
Sekoita ainekset keskenään ja ota erikseen lihan valelukastike. Lisää siihen loraus öljyä. Kiehauta kastike ja lisää halutessasi loraus kermaa siihen.
Leikkaa perunat lohkoiksi ja mausta ne. Pyöräytä maissijauhoissa isossa kulhossa ja paista rapeiksi runsaassa, kuumassa öljyssä.
Leikkaa sipulit paksuiksi renkaiksi ja mausta suolalla. Anna sen imeä nestettä itseensä ja pyöräytä maissijauhoissa. Paista rapeiksi öljyssä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia