Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Letut pinaattitäytteellä

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kasvisruoka

Neljälle

  • 8 isoa ohukaista
  • 150 g tuoretta pinaattia
  • 2 dl maustettua ranskankermaa
  • 2 dl raejuustoa
  • 1 dl juustoraastetta

Valmistusohje

1. Revi isoimmat pinaatinlehdet pienemmiksi ja leikkaa pois paksut lehtisuonet. Sekoita keskenään ranskankerma ja raejuusto, sekoita pinaatti seokseen.

2. Jaa täyte ohukaisille ja kääri ne rulliksi. Aseta lettukääröt uunivuokaan sauma alapäin. Ripottele niiden päälle juustoraastetta.

3. Gratinoi 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Tarjoile salaatin kera.

Lisää aiheesta:

Rapeat parmesaanilastut

Jäikö eilen tähteeksi ohukaisia? Niistä saa maan mainioita täytettyjä krepsejä eli ranskalaisittain crêpes. Krepsejä voi toki paistaakin ihan tuoreeltaan tähän tarkoitukseen, tai jos krepsin himo iskee, eikä tähdelettuja löydy, voit marssia kauppaan ostamaan valmiita lättyjä.

Crèpes Prins Bertil
Katkarapuletut
Perunakakut salaatin kera
Lettupurilaiset pinaatilla ja kinkulla
Seesamkanavartaat sämpylässä
Suolaiset letutSuolaiset leivonnaisetVälipalatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Suolaiset letut
  • 26.05.202013:12
    Klassikkoreseptit

    Veriletut ja puolukkasalsa – Henri Alénin helppo resepti

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Perunaohukaiset paistetun pekonin ja puolukoiden kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Sipuli-mätiohukaiset

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Rapea raakaperunaohukainen muikunmädin kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Ohukaisia katkaravuilla hollandaisekastikkeessa