Mainos
Mainos

Tarjoile näitä erikoisia lettuja lounaaksi tai ruokaisaksi välipalaksi. Ne sopivat hyvin varsinkin jos tarvitset paljon energiaa, esimerkiksi treenien jälkeen.

Neljälle

  • 4 lettua
  • 4 banaania
  • 2 pkt pekonia (280 g)
  • 1 tl currya
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Paista pekonit rapeiksi, valuta talouspaperilla.

2. Asettele letut lautasille, levitä päälle pekonia. Kuori banaanit ja laita banaani jokaiselle letulle.

3. Mausta currylla, suolalla ja pippurilla. Kääri rullalle ja paloittele se kahteen osaan ennen tarjoilua.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.