Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Lettupurilaiset pinaatilla ja kinkulla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Käytä valmiiksi paistettuja, pieniä lettuja valmistaessasi näitä hieman ruokaisampia ”purilaisia”, jotka sopivat seisovaan pöytään, lounaaksi tai illalliseksi.

20-24 letun täytteeksi

  • 1 pkt pakastettua, hienonnettua pinaattia, noin 225 g
  • 200 g savukinkkua, hienonnettuna
  • 2 rkl margariinia
  • 2 ½ rkl vehnäjauhoja
  • 3 dl vaaleaa lientä
  • raastettua muskottia
  • 150 g juustoraastetta
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 275 asteeseen.

2. Sulata pinaatti, mausta suolalla ja muskotilla.

3. Paista margariini ja jauhot, lisää liemi ja keitä 10 minuuttia. Mausta ja kääntele mukaan kinkku.

4. Lado lettuja ja pinaattia sekä kinkkumuhennosta pinoiksi, laita leivinpaperille pellille.

5. Laita päälle pinaattia, ripottele päälle juustoa ja gratinoi uunissa kunnes juusto on sulanut.

Lisää aiheesta:

Ohukaisia katkaravuilla hollandaisekastikkeessaTorpan kiusausLihatäytteiset pinaattiohukaisetJuustogratinoidut pinaattiperunatKinkkutäytteisiä pastakääröjäPinaattigratiini
Suolaiset letutAlkuruoatPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Suolaiset letut
  • 26.05.202013:12
    Klassikkoreseptit

    Veriletut ja puolukkasalsa – Henri Alénin helppo resepti

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Perunaohukaiset paistetun pekonin ja puolukoiden kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Sipuli-mätiohukaiset

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Rapea raakaperunaohukainen muikunmädin kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Ohukaisia katkaravuilla hollandaisekastikkeessa