Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Lentävä Jaakko

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Neljälle

  • 1 valmiiksi grillattu broileri
  • 1 tl italialaista salaattimaustetta
  • 2 banaania
  • 2 dl kuohukermaa
  • ½ dl chilikastiketta
  • 1 pkt pekonia (140 g)
  • ½ dl suolapähkinöitä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Irrota kananlihat luista, paloittele pienemmiksi paloiksi. Laita kanapalat voideltuun, uuninkestävään vuokaan. Mausta salaattimausteella. Kuori ja viipaloi banaanit, asettele viipaleet kanapalojen päälle.

2. Vatkaa kerma ja sekoita se chilikastikkeen kanssa. Levitä seos banaanin ja kanan päälle. Näin pitkälle voit valmistella ruoan etukäteen. Gratinoi uunissa n. 20 minuuttia.

3. Suikaloi pekoni ja paista suikaleet. Valuta talouspaperilla. Ripottele pekoni ja pähkinät valmiiksi gratinoidun kanapaistoksen päälle.

Tämä on hyvä, nopea ruokalaji kun koko pulkkakatras saapuu sisään ja tarvitsee jotakin lämmintä ja täyttävää. Tuplaa reseptin määrät jos seurue on iso, tarjoile riisin tai tagliatellen sekä kevyesti keitettyjen vihannesten kera.

Lisää aiheesta:

Linguinesalaattia grillatulla kanallaBroilerigratiiniYrttikassleri ja maissisalaattiMarinoidut naudanliha- ja kanavartaatKana-kinkkugratiini sellerilläKinkkua sienimuhennoksella
Grillattu broileriKananmunatonGluteenitonPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Grillattu broileri
  • 07.07.202312:29
    Marinadi

    Pussimarinadi kanalle: Kätevä tapa broilerin marinoimiseen!

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Broileri-risi-bisi

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Jogurtti-yrttimarinoitua kanaa happamassa kastikkeessa

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Jogurttimarinoitu broileri

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Lentävä Jaakko