Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Leivitettyä kassleria tomaattikastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

4 annosta

  • 4 kasslerviipaletta
  • suolaa ja pippuria
  • 1 kananmuna
  • ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 dl korppujauhoja

Tomaattikastike

  • 2 rkl voita
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 1 dl tomaattipyreetä
  • 5 dl kasvislientä
  • timjamia
  • suolaa ja pippuria

Vihannekset

  • ½ punainen paprika
  • ½ keltainen paprika
  • ½ vihreä paprika
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 dl hillosipuleita

Tarjoiluun

  • perunamuhennosta

Valmistusohje

1. Tomaattikastike: Sulata voi kattilassa. Siirrä kattila levyltä ja vatkaa jauhot voihin. Pane kattila takaisin levylle ja kaada joukkoon lihalientä vähän kerrallaan. Lisää tomaattipyree. Mausta timjamilla, suolalla ja pippurilla.

2. Nuiji kasslerviipaleet. Vatkaa muna. Pane matalille lautasille jauhoja ja korppujauhoja, molemmat eri lautasille. Pyöräytä kasslerviipaleita ensin jauhoissa, sitten kananmunassa ja viimeiseksi korppujauhoissa. Paista viipaleita voissa matalalla lämmöllä, noin neljä minuuttia kummaltakin puolelta.

3. Vihannekset: Suikaloi paprika ja kesäkurpitsa. Kuullota vihanneksia voissa ja sekoita sitten mukaan hillosipuli. Tarjoile kassler tomaattikastikkeen, kuullotettujen vihannesten ja perunamuhennoksen kera.

Lisää aiheesta:

Tomaattikeittoa ja juustokrutonkejaKasvislasagne munakoisollaVihanneslasagne paprikallaPaneerattua porsaanseläkettä paistettujen vihannesten ja perunamuusin keraMoussaka juurisellerilläLohi-pastasalaatti
KasslerPääruoatLiharuoka

Tomaattikastike sopii tavattoman hyvin yhteen sianlihan kanssa. Tässä reseptissä kassler paneroidaan ohuelti ja tarjoillaan tomaattikastikkeen, kuullotettujen vihannesten ja perunamuhennoksen kera.

Tuoreimmat aiheesta

Kassler
  • 10.09.202114:55
    Porsaanlihapata

    Farangin karamellipossu eli rapeaa possua, palmusokerikaramellia ja riisiviinietikkaa

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Anjovis- ja yrttimarinoitu kassler

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kassleria chutneyn ja lohkoperunoiden kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kassleria ja purjokermaa

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Leivitettyä kassleria tomaattikastikkeessa