Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Lauantaipannu katkaravuilla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Pieni illallinen, joka on yhtä hyvää keskellä viikkoa.

Neljälle

  • noin 1 kg kuorellisia katkarapuja
  • 5 rkl voita
  • vehnäjauhoja
  • suolaa
  • 6 cl konjakkia
  • 3 salottisipulia, hienonnettuina
  • ½ tl jokaista: currya, paprikajauhetta ja rakuunaa
  • 2-3 rkl jokaista: tomaattipyreetä ja chilikastiketta
  • 1 dl kuivaa valkoviiniä
  • 2 dl kuohukermaa
  • hienonnettua tilliä

Valmistusohje

1. Kuori katkaravut. Kääntele ne vehnäjauhoissa ja ravista.

2. Sulata voi paistokasarissa. Lisää katkaravut ja freesaa nopeasti, lisää konjakki, poimi katkaravut pannusta. Siivilöi liemi.

3. Paista sipuli nokareessa voita, ripottele päälle mausteet ja lisää liemi. Lisää muut ainekset. Anna kiehua hiljalleen pari minuuttia.

4. Lisää katkaravut ja anna niiden lämmetä nopeasti, ripottele päälle tilli. Tarjoile keitetyn riisin kera.

Lisää aiheesta:

KatkarapunäkinkengätKala-äyriäispastaÄyriäisrisottoSuikalepihvit kantarellien keraMakkaraa kaalissaSuikaloitu lehtipihvi sinappikastikkeessa
KatkarapukastikePääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Katkarapukastike
  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Vihreää tankoparsaa ja katkarapu-rucolasalaattia

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Kermainen katkarapuseos uuniperunoiden kyytipojaksi

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Jättikatkaravut kreikkalaisittain

  • 18.02.201300:00
    Laktoositon

    Katkarapukasari

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Katkarapupannu