Julkaistu
Pientä pikaruokaa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
6 kpl
- 6 latva-artisokanpohjaa purkista
- 1 pkt pekonia
- 1 rasia tuorejuustoa
- paprikajauhetta
- salaattia
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen ylävastuksella. Paista pekonit rapeiksi ja hienonna. Sekoita juuston kanssa paksuksi tahnaksi.
2. Laita artisokanpohjat uunivadille ja täytä täytteellä. Puuteroi paprikalla ja gratinoi nopeasti uunissa kunnes juusto on saanut väriä. Aseta vadille salaattipedille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.