Latva-artisokanpohjat pekonilla
Julkaistu
Pientä pikaruokaa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
6 kpl
- 6 latva-artisokanpohjaa purkista
- 1 pkt pekonia
- 1 rasia tuorejuustoa
- paprikajauhetta
- salaattia
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen ylävastuksella. Paista pekonit rapeiksi ja hienonna. Sekoita juuston kanssa paksuksi tahnaksi.
2. Laita artisokanpohjat uunivadille ja täytä täytteellä. Puuteroi paprikalla ja gratinoi nopeasti uunissa kunnes juusto on saanut väriä. Aseta vadille salaattipedille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje