Lampaanjauhelihalla täytetyt paprikat

Mehevää syysruokaa.

Neljälle-viidelle

  • 4-5 paprikaa, minkä värisiä tahansa
  • 300 g lampaan- tai sika-nautajauhelihaa
  • 2 keltasipulia, hienonnettuina
  • suolaa ja pippuria
  • paprikajauhetta
  • 1 rkl soijaa
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 dl keitettyä riisiä
  • 500 g tomaattimurskaa basilikalla
  • 1 tl timjamia

Valmistusohje

1. Leikkaa paprikoista kannet ja poista siemenet.

2. Paista sipulia öljyssä pannulla. Lisää jauheliha vähän kerrallaan ja ruskista.

3. Sekoita jauhelihaan muut ainekset paitsi tomaattimurska, ja täytä paprikat. Laita ne pataan ja kaada ympärille tomaattimurskaa, mausta timjamilla.

4. Hauduta hiljalleen kannen alla kunnes paprikat pehmenevät. Tarjoile halutessasi lisäriisin kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!