Lämmin kasvisvati kinkun kera

Jos sinulla on aikaa, keitä kukkakaali kokonaisena. Muuten se kannaattaa jakaa pienempiin kimppuihin keittoajan lyhentämiseksi.

Ainekset

  • Neljälle

Kasvikset

  • 1 kukkakaali
  • 8 pientä porkkanaa
  • 250 g vihreitä papuja
  • 4 isoa perunaa
  • 2 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 8 viipaletta kinkkua

Kastike

  • 2 dl kermaviiliä
  • 1-2 rkl majoneesia
  • 1 tl vaaleaa dijonsinappia
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 2 rkl hienonnettua tilliä

Lisäksi

  • Kinkkua

Valmistusohje

1. Keitä vihannekset ja valuta ne.

2. Asettele vihannekset vadille kinkun kera.

3. Sekoita kastike ja tarjoile.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!