Lämmin kasvisvati kinkun kera
Julkaistu
Jos sinulla on aikaa, keitä kukkakaali kokonaisena. Muuten se kannaattaa jakaa pienempiin kimppuihin keittoajan lyhentämiseksi.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- Neljälle
Kasvikset
- 1 kukkakaali
- 8 pientä porkkanaa
- 250 g vihreitä papuja
- 4 isoa perunaa
- 2 kovaksi keitettyä kananmunaa
- 8 viipaletta kinkkua
Kastike
- 2 dl kermaviiliä
- 1-2 rkl majoneesia
- 1 tl vaaleaa dijonsinappia
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 2 rkl hienonnettua tilliä
Lisäksi
- Kinkkua
Valmistusohje
1. Keitä vihannekset ja valuta ne.
2. Asettele vihannekset vadille kinkun kera.
3. Sekoita kastike ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Mokkapalat
-
Anun mokkakakku
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalat – Nannan täydellinen ohje, jolla saat uskomattoman mehevän lopputuloksen
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen