Lämmin kalkkunasalaatti

Lämmin kalkkunasalaatti on kevyt herkku, joka valmistuu hetkessä. Tuore patonki aateloi annoksen!

Ainekset

  • 400 g marinoituja kalkkunan fileepihvejä
  • 1 ruukku tammenlehväsalaattia
  • 1 ruukku jääsalaattia
  • ¼ amerikansalaattia
  • 1 rasia kirsikkatomaattia
  • 1 prk ananasmurskaa
  • 3 rkl balsamiviinietikkaa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 patonki

Valmistusohje

Revi salaatit suureen kulhoon ja sekoita mukaan halkaistut kirsikkatomaatit, ananasmurska ja vähän etikkaa ja öljyä.

Paista kalkkunapihvit kypsiksi pannulla tilkassa öljyä tai grillissä sellaisenaan ja leikkaa leveiksi suikaleiksi.

Nosta liha lautaselle asetetun salaattikeon päälle ja aateloi lopuksi öljyllä ja pippurirouhaisulla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja