Lämmin kalkkunasalaatti on kevyt herkku, joka valmistuu hetkessä. Tuore patonki aateloi annoksen!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 400 g marinoituja kalkkunan fileepihvejä
- 1 ruukku tammenlehväsalaattia
- 1 ruukku jääsalaattia
- ¼ amerikansalaattia
- 1 rasia kirsikkatomaattia
- 1 prk ananasmurskaa
- 3 rkl balsamiviinietikkaa
- 3 rkl oliiviöljyä
- 1 patonki
Valmistusohje
Revi salaatit suureen kulhoon ja sekoita mukaan halkaistut kirsikkatomaatit, ananasmurska ja vähän etikkaa ja öljyä.
Paista kalkkunapihvit kypsiksi pannulla tilkassa öljyä tai grillissä sellaisenaan ja leikkaa leveiksi suikaleiksi.
Nosta liha lautaselle asetetun salaattikeon päälle ja aateloi lopuksi öljyllä ja pippurirouhaisulla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!