Lämmin kalkkunasalaatti
Lämmin kalkkunasalaatti on kevyt herkku, joka valmistuu hetkessä. Tuore patonki aateloi annoksen!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 400 g marinoituja kalkkunan fileepihvejä
- 1 ruukku tammenlehväsalaattia
- 1 ruukku jääsalaattia
- ¼ amerikansalaattia
- 1 rasia kirsikkatomaattia
- 1 prk ananasmurskaa
- 3 rkl balsamiviinietikkaa
- 3 rkl oliiviöljyä
- 1 patonki
Valmistusohje
Revi salaatit suureen kulhoon ja sekoita mukaan halkaistut kirsikkatomaatit, ananasmurska ja vähän etikkaa ja öljyä.
Paista kalkkunapihvit kypsiksi pannulla tilkassa öljyä tai grillissä sellaisenaan ja leikkaa leveiksi suikaleiksi.
Nosta liha lautaselle asetetun salaattikeon päälle ja aateloi lopuksi öljyllä ja pippurirouhaisulla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan