Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Lämmin fetasalaatti

9:11Pipsa Hurmerinnan lämmin fetasalaatti
Julkaistu 18.02.2014 12:06

Ainekset

  • 3 lehtikaalin lehteä tai 3 isoa kourallista pinaattia
  • 1 tomaatti
  • 1 punasipuli
  • 3 rkl oliiveja
  • 100 g fetajuustoa
  • oliiviöljyä
  • 1 sitruunan mehu tai 2 rkl omenaviinietikkaa

Valmistusohje

LEIKKAA KAALI SUIKALEIKSI JA TOMAATIT VIIPALEIKSI TAI LOHKOIKSI. VIIPALOI PUNASIPULI. LÄMMITÄ PAISTINPANNULLA NOIN RUOKALUSIKALLINEN ÖLJYÄ . PAISTA SIPULEITA KUNNES NE SAAVAT VÄRIÄ JA PAAHTUVAT KAUNIISTI. SIIRRÄ SIPULIT POIS PANNULTA. LISÄÄ PANNULLE TOINEN RUOKALUSIKKA ÖLJYÄ SEKÄ SITRUUNAMEHU TAI VIINIETIKKA. ANNA KIEHAHTAA NOPEASTI JA MURENNA SITTEN PANNULLE FETAJUUSTO. ANNA JUUSTON KUPLIA KUNNES SE ALKAA JUURI SULAA. OTA PANNU POIS LIEDELTÄ.

SEKOITA KAIKKI AINEET KASTIKKEEN KANSSA ISOSSA KULHOSSA JA TARJOILE.

Resepti on kirjasta Pipsan Keittiössä, Tammi 2013.

18.2.2014: –Söin feta-lehtikaalisalaattia Los Angelesissa naapurin dinerissa aamiaiseksi. Yhdistelmä oli herkullinen, mutta kun keksin tehdä kastikkeesta lämpimän, tuli salaatista vieläkin parempaa, kertoo Pipsa Hurmerinta. Resepti on kirjasta Pipsan Keittiössä, Tammi 2013.

Lisää aiheesta:

MasterChef Suomi: Raikas viikuna-vinegrettisalaatti kevätkananpojalla sekä Chevrellä, Iinan reseptiPaljastus ensimmäisestä Tanssii Tähtien Kanssa -livestä! Näiden kappaleiden tahtiin tanssitaan suorassa lähetyksessäTässä ovat Suomen kaunein koti: Kesämökit -kauden finalistitFoodora paljasti MTV:lle Suomen suosituimmat noutoruoat – yksi pizza erottuu joukosta: "Hieman kansallinen erikoisuus"Tässä ovat Jussi-ehdokkaat – kaksi ylitse muiden"Vaginat ovat salaisuus!" – äidin ja tyttären viestittely tamponeista on koomista luettavaa
JuustosalaattiPipsa HurmerintaPäivän reseptiAjankohtaistaEdullisetNopeat ja helpotVideoreseptitPääruoatSalaatitAlkuruoat

Tuoreimmat aiheesta

Juustosalaatti
  • 15.02.202210:22
    Päärynät

    Järjettömän hyvä päärynä-fetasalaatti – täydellisen maun salaisuus piilee mausteseoksessa

  • 24.01.202009:45
    Hellapoliisi

    Lämmin lehtikaali-halloumisalaatti

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Melonisalaattia ja vuohenjuustoa

  • 18.02.201300:00
    Lämmin salaatti

    Lämmin tomaatti-fetasalaatti

  • 18.02.201300:00
    Marjasalaatti

    Mansikkasalaatti