Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Lämmin couscous

Julkaistu 04.03.2013 13:45
  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Kasvisruoka, Kasvisruoka

Ainekset

  • couscous-ryynejä 4:lle & vettä paketin ohjeen mukaan
  • 1 sipuli
  • 1 kourallinen kuivattuja aprikooseja
  • 1 kourallinen kuivattuja taateleita
  • 2 rkl pinjansiemeniä
  • 1 tl kurkumaa
  • 1/2 tl muskottia
  • 1 tl juustokuminaa
  • 2 tomaattia
  • tuoretta persiljaa pienenä silppuna
  • suolaa
  • oliiviöljyä (Lanfranchi)
  • 2 rkl voita

Valmistusohje

Kuumenna öljyä kasarissa ja lisää siihen kuivat mausteet sekä pieniksi silputtu sipuli. Kuullota sipulia hetken ja lisää kuivat hedelmät ja pinjan siemenet. Kun ainekset ovat pehmenneet, kaada kasariin couscous pakkauksen ohjeen mukainen määrä vettä ja peitä kannella. Kiehauta liemi ja nosta pois liedeltä. Kaada couscous sekaan. Hämmennä nopeasti ja peitä kannella. Anna turvota pari minuuttia ja lisää couscousin päälle voi. Sekoita couscousia pari minuuttia haarukalla, niin että ryynit erottuvat ja sekoittuvat.

Lisää couscousiin vielä pieniksi kuutioitu tomaatti ja mausta suolalla. Sekoita seos tasaiseksi ja tarjoa persiljasilpulla koristeltuna joko lämpimänä lisukkeena tai kylmänä salaatin kera.

Lisää aiheesta:

Créme NinonPohjoisafrikkalainen papusalaattiVihreitä herneitä couscousin keraGluteeniton penne all´ArrabbiataConchiglioni alle lammas & ricottaJuustocurry herneiden kera
CouscousKevytKananmunatonVappuKasvisruokaKeventäjätPääruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Couscous
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Keitetty häränpihvi-kuskus

  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Broileripulla-couscous

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Couscous vihannesten kera

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Tofu-couscous ja valkosipulijogurtti

  • 04.03.201313:45
    Kevyt

    Lämmin couscous