Mainos
Mainos

Grillivartaat voit tehdä valmiiksi hyvissä ajoin etukäteen ja pitää peitetyllä tarjottimella kylmässä, kunnes on grillauksen aika. Liota puuvartaita vedessä ennen pujottelua.

Neljälle

  • 400 g lampaan patapaloja
  • 12 pikkusipulia
  • 4 laakerinlehteä
  • 1 paketti pekonia
  • 2 paprikaa paloina

Marinadi

  • 2 dl rypsiöljyä
  • 1 sipuli silputtuna
  • 1 nippu persiljaa silputtuna
  • ½ dl kiinalaista soijaa
  • 1 sitruunan mehu

Valmistusohje

1. Sekoita marinadi, kääntele lihapalat siihen ja marinoi kylmässä vähintään 6 tuntia.

2. Liota laakerinlehdet haaleassa vedessä. Ryöppää pikkusipulit nopeasti vähäsuolaisessa vedessä.

3. Pujota liotettuihin vartaisiin vuorotellen lihapaloja, pekonikääröjä, laakerinlehtiä, paprikapaloja ja sipuleita.

4. Grillaa hitaasti, kunnes liha tuntuu kypsältä.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.