Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Lammasvartaat grillissä

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Neljälle

  • 400 g lampaan patapaloja
  • 12 pikkusipulia
  • 4 laakerinlehteä
  • 1 paketti pekonia
  • 2 paprikaa paloina

Marinadi

  • 2 dl rypsiöljyä
  • 1 sipuli silputtuna
  • 1 nippu persiljaa silputtuna
  • ½ dl kiinalaista soijaa
  • 1 sitruunan mehu

Valmistusohje

1. Sekoita marinadi, kääntele lihapalat siihen ja marinoi kylmässä vähintään 6 tuntia.

2. Liota laakerinlehdet haaleassa vedessä. Ryöppää pikkusipulit nopeasti vähäsuolaisessa vedessä.

3. Pujota liotettuihin vartaisiin vuorotellen lihapaloja, pekonikääröjä, laakerinlehtiä, paprikapaloja ja sipuleita.

4. Grillaa hitaasti, kunnes liha tuntuu kypsältä.

Grillivartaat voit tehdä valmiiksi hyvissä ajoin etukäteen ja pitää peitetyllä tarjottimella kylmässä, kunnes on grillauksen aika. Liota puuvartaita vedessä ennen pujottelua.

Lisää aiheesta:

Liha-vihannesvartaatShashlik-vartaatYrttimausteiset lampaankyljyksetChiliribsit ja vihannesvartaatRosmariininmakuiset lammasvartaatGrillivartaat porsaanfileestä
LammasvartaatKananmunatonGluteenitonLaktoositonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Lammasvartaat
  • 30.5.14:48
    Lammasta

    Lammaskofta & feta-jogurttikastike

  • 20.04.201606:00
    Lammasta

    Josen lammasvarras, jogurttilevite ja bulgurisalaatti

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Lammasvartaat

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Lammasvarras ratatouillen ja timjamikastikkeen kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kebabvartaat