Mainos
Mainos

Tomaatti sopii erinomaisesti lampaanlihan kanssa. Tässä sitä on pyreenä ja tuoreena.

4-5 hengelle

  • 1 kg lampaan patapaloja
  • paprikajauhetta
  • voita
  • suolaa ja pippuria
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 3 dl lihalientä
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 10 pikkusipuleita
  • sokeria
  • 2 paprikaa suikaleina
  • 4 tomaattia kaltattuna ja lohkoina
  • tuoretta basilikaa

Valmistusohje

1. Mausta lihapalat suolalla, pippurilla ja paprikalla. Ruskista voissa pannulla ja siirrä pataan. Ripota jauho pinnalle, kääntele ja lisää lihaliemi ja tomaattipyree, sekoita.

2. Paista pikkusipulit pehmeiksi, lisää hiukan sokeria ja karamellisoi sipulien pinta. Siirrä sipulit pataan.

3. Keitä hiljaa kannen alla 45 minuuttia. Lisää paprikat, tomaatit ja basilikasilppu aivan lopussa.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.