Kylmäsavuporo-brieletut

Astetta hienostuneemman alkuruuan, kylmäsavuporo-brieletun, jälkeen on hyvä palauttaa mietteet takaisin maan pinnalle.

Ainekset

  • 4 dl maitoa
  • 1 dl olutta
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 2 munaa
  • suolaa
  • sokeria
  • loraus öljyä
  • voita paistamiseen
  • 100g poron kylmäsavupaistia
  • 100g brie-juustoa

Valmistusohje

Sekoita lettutaikina maidosta, oluesta, kaurahiutaleista, vehnäjauhoista ja kananmunista. Mausta se suolalla ja sokerilla ja lisää tilkka öljyä paistamisen helpottamiseksi. Anna turvota vartti ja paista voissa suuria ohukaisia. Leikkaa savuporo ja brie paloiksi ja nosta täytettä lettujen päälle. Taita viuhkaksi ja lämmitä tarpeen mukaan grillissä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!