Kylmä espanjalainen keitto
Julkaistu
Mikä olisi parempaa kuumana kesäpäivänä kuin kylmä keitto? Espanjassa tätä kutsutaan gazpachoksi ja se soseutetaan sileäksi. Tarjoile valkosipulipaistettujen leipäkuutioiden kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 prk tomaattimurskaa
- 1 lavakurkku, kuutioina
- 1 vihreä paprika, kuutioina
- 1 keltasipuli, hienonnettuna
- 1 lasillinen mustia oliiveja
- 2 valkosipulinkynttä, hienonnettuina
- 2 rkl oliiviöljyä
- tabascoa
- 1 prk consommé-lientä
- puristettua sitruunamehua
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Vatkaa consommé ja vettä, kuumenna niin että ne yhdistyvät ja anna jäähtyä.
2. Sekoita vihannekset ja öljy sekä tomaattimurska kulhossa. Mausta tabascolla ja sitruunalla. Kaada mukaan consommé ja lisää jääpaloja.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pannukakku – paras pannukakkuohje on tässä!
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Salamurhaajan pasta eli spagetti all'assassina
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kapen helppo kurpitsapasta
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko