Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kyljykset korvasienimuhennoksella

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Gluteeniton

Neljälle-viidelle

  • 4-5 porsaankyljystä
  • 1 dl kuivaa valkoviiniä
  • 1 prk korvasieniä, noin 225 g
  • 3 dl kuohukermaa
  • 1 munankeltuainen
  • cayennepippuria
  • suolaa ja pippuria

Lisukkeeksi

  • perunalunta ja keitettyä ruusukaalia

Valmistusohje

1. Mausta kyljykset, ruskista ne pannulla voissa.

2. Laita ne paistokasariin tai matalaan pataan. Kaada päälle viini, keitä ilman kantta kunnes jäljellä on n. 1 rkl lientä.

3. Lisää valutetut, karkeasti hienonnetut korvasienet, kaada päälle kerma. Laita päälle kansi ja hauduta 15-20 minuuttia.

4. Nosta kyljykset padasta. Keitä kermaa kokoon kunnes kastike sakenee.

5. Ota pata liedeltä, lisää keltuainen ja mausta cayennepippurilla.

6. Kaada kastike kyljyksille, tarjoile perunalumen ja keitettyjen ruusukaalien kera.

Nyt on juhlan aika! Ihanan mehukkaat porsaankyljykset maukkaan, kermaisen korvasienikastikkeen kera – juhlaa, eikä mitään muuta! Tarjoile perunalumen kanssa, jotta saat kaiken maukkaan kastikkeen kaavittua haarukkaasi.

Lisää aiheesta:

Scampi provencale à la Caesar - juhlaruokaa katkaravuistaKalaa valkoviinikastikkeellaLampaankyljyksiä, madeirakastiketta ja ruusukaaliperunatHärkäkääryleet korvasienikastikkeellaSienikeitto pekonin ja ranskankerman keraKyljykset sienikastikkeella
PorsaankyljyksetGluteenitonSienisatoPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Porsaankyljykset
  • 28.09.201707:27
    Omenat

    Paistettua omenaa ja possua

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Homejuustokyljykset sienipedillä

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Kyljykset curryn ja banaanin kera

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Paneroidut porsaankyljykset, ananassalsaa ja perunamuusia

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Porsaankyljykset saksanpähkinäkastikkeella