Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kyljykset aprikoosi-tomaattikastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Neljälle

  • 4 reilua siankyljystä luineen
  • suolaa ja valkopippuria
  • voita paistamiseen
  • 1 sipuli
  • 10 kuivattua aprikoosia
  • 1 rkl neutraalia öljyä
  • 1 purkki tomaattimurskaa
  • ½ tl kuivattua inkivääriä
  • 1 maustemitta kanelia
  • 1 maustemitta kajennepippuria
  • suolaa

Valmistusohje

1. Kuori sipuli ja silppua se. Silppua myös aprikoosit. Kuullota sipulisilppua öljyssä ruskistamatta ja lisää sitten aprikoosisilppu. Lisää sekaan tomaattimurska ja mausta inkiväärillä, kanelilla, kajennella ja suolalla.

2. Leikkaa viiltoja kyljysten rasvareunaan, etteivät ne käpristy paistettaessa. Ruskista kyljykset voissa ja mausta suolalla ja pippurilla. Nosta ne lämpimälle tarjoiluvadille ja kaada aprikoosi-tomaattikastike päälle. Tarjoile keitetyn riisin tai pastan kanssa.

Juhlista arkikyljyksesi muhevalla ja hedelmäisellä kastikkeella. Vaikka maku paranee tavallisesta, selviät sittenkin tämän ruoan valmistuksesta nopeasti. Jos haluat syödä riisiä lisäkkeenä, pane se ensimmäiseksi kiehumaan.

Lisää aiheesta:

Kylmä tomaattikeitto lasissaTaskurapusalaatti leipäkrutonkien keraScampi provencale à la Caesar - juhlaruokaa katkaravuistaTaskurapukastike pastalleKikhernepaellaRatatouillea grillattujen porsaankyljysten kera
PorsaankyljyksetKananmunatonGluteenitonGoGreenPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Porsaankyljykset
  • 28.09.201707:27
    Omenat

    Paistettua omenaa ja possua

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Homejuustokyljykset sienipedillä

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Kyljykset curryn ja banaanin kera

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Paneroidut porsaankyljykset, ananassalsaa ja perunamuusia

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Porsaankyljykset saksanpähkinäkastikkeella