Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kurpitsa-kastanjapaistosta vuohenjuustolla

Julkaistu 05.11.2013 09:23

5.11.2013.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka

Ainekset

  • 1 kg kurpitsaa
  • 1 kokonainen valkosipuli
  • 100 g kastanjoita (esikypsennettyjä) tai erilaisia pähkinöitä
  • 1 syysomena
  • 100 g vuonankaalia
  • kurpitsan siemeniä
  • suolaa
  • kirnuvoita
  • luomuhunajaa
  • sitruunamehua
  • tuoretta rakuunaa ja timjamia
  • kotimaista chevre-juustoa

Valmistusohje

Leikkaa valkosipulin kantaosa pois ja aseta sipuli kokonaisena 170-asteiseen uuniin ja paahda kypsäksi, noin 30 minuuttia. Peitä tarvittaessa foliolla, ettei sipuli pala.

Kuori ja paloittele kurpitsa. Pyöräytä palat öljyssä ja suolassa. Laita kurpitsapalat uuniin valkosipulin kaveriksi ja paahda napakan kypsiksi, noin 15 minuuttia. Pese ja lohko omena. Irrota kypsät valkosipulinkynnet kuoristaan. Viipaloi esikypsennetyt kastanjat ja paista pannulla voinokareen kanssa hieman rapeaksi. Lisää kurpitsat, valkosipulit, omenalohkot ja yrtit pannulle ja pyöräytä sekaan hunajaa ja sitruunamehua. Mausta suolalla ja viimeistele paistos vuonankaalilla ja paahdetuilla kurpitsansiemenillä.

Viipaloi vuohenjuusto ja paista kuumalla pannulla kaunis paistopinta.

Lisää aiheesta:

Paahdettua myskikurpitsaa, verigreippiä ja burrataa sekä auringonkukansiemenpestoaSuolainen omenapaistosLohta rucolapeston keraTäytetty uunimunakoisoGazpacho-keittoPaahdetut kasvikset
KastanjatKasvispataKananmunatonGluteenitonPäivän reseptiKasvisruokaGoGreenJälkiruoatHedelmät ja marjat

Tuoreimmat aiheesta

Kastanjat
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kastanjakeitto

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Hunajakuorrutetut kastanjat

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Yksinkertaiset, paahdetut kastanjat

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Paahdetut kastanjat suolapedillä

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Friteeratut kastanjat