Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kuorettomat minipiiraat ricottan kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Nämä minipiiraat tunnustavat italialaista väriä ja ne leivotaan muffinivuoissa. Siitä huolimatta, ettei niissä ole piiraskuorta, ne ovat täyttäviä.

  • Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka, Kasvisruoka

12 pientä piirasta

  • 500 g tuoretta pinaattia
  • 500 g ricotta-juustoa
  • 1,5 dl kermaviiliä
  • mustapippurirouhetta
  • 2 munaa
  • 1 1/4 dl parmesaaniraastetta
  • ½ dl paahdettuja pinjansiemeniä
  • 1 rkl lehtipersiljasilppua

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Keitä kattilassa reilusti vettä. Kasta pinaatteja kiehuvaan veteen 5 sekunniksi. Silppua pinaatit ja purista ne kuiviksi. Raasta parmesaani, rouhi pinjansiemenet ja silppua lehtipersilja.

2. Laita ricotta monitoimikoneeseen ja aja tasaiseksi, paksuksi seokseksi. Yhdistä ricotta, kermaviili ja pippuri. Vatkaa munat toisessa kulhossa ja sekoita sitten ricottaseokseen. Lisää pinaatti, parmesaani, pinjansiemenet ja persilja.

3. Voitele 12 muffinivuokaa ja lusikoi nokare seosta jokaiseen vuokaan. Paista 30 minuuttia, tai kunnes piirailla on kiinteä koostumus ja kaunis kullanruskea väri.

Lisää aiheesta:

Pinjanmakuinen fetajuusto-parsakaalipiirasGnoccheja punajuurten ja balsamico-siirapin keraLehtikaalipiirasPienet parsakaalipiirakatPinaattipiiras kanallaParsa-vuohenjuustopiiras
PinaattipiirakkaSuolaiset leivonnaisetGluteenitonKasvisruokaGoGreenVälipalatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Pinaattipiirakka
  • 02.05.202312:11
    Suolaiset piirakat

    Kuningas Charlesin kruunajaispiirakka

  • 18.02.201300:00
    Äitienpäivä

    Pinaatti-tomaattipiirakka paprikalla

  • 18.02.201300:00
    Suolaiset leivonnaiset

    Pinaatti-ricottapiiras

  • 18.02.201300:00
    Suolaiset leivonnaiset

    Kuorettomat minipiiraat ricottan kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Pinattivuoat pekonilla