Mainos
Mainos

Onnistu omenapiiraan teossa vaivattomasti tänä syksynä!

Raaka-aineet

  • 1 pkt valmismurotaikinaa
  • 3-4 isoa omenaa
  • 2 rkl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 10 g voita
  • vaahterasiirappia

Valmistusohje

Kuori omenat ja lohko ne. Voitele piirasvuoka ja levitä omenalohkot tasaisesti vuoalle. Mausta sokerilla ja vaniljasokerilla. Tiputtele voinokareita omenoiden päälle ja peitä ohueksi kaulitulla murotaikinalla. Pistele muutamia ilmareikiä taikinan pintaan.

Paista 180-200 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes murotaikina on kypsää. Aseta iso lautanen piiraan päälle ja kumoa se pois vuoastaan. Tarjoa lisäksi vaahterasiirappia ja vaniljajätelöä.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.