Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kukkoa viinissä savukyljen kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon

Ainekset

  • 1 kokonainen broileri
  • n. 1 dl vehnäjauhoja
  • leivitykseen tilkka rypsiöljyä
  • suolaa ja pippuria
  • 80 g porsaan savukylkeä suikaleina
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 laakerinlehti
  • 4 salottisipulia
  • 1 rasia herkkusieniä
  • tuoretta timjamia
  • 3 dl punaviiniä
  • 4 dl kanalientä
  • tuoretta persiljaa

Valmistusohje

Paloittele broileri paloiksi ja pyöritä palat vehnäjauhoissa. Ruskista palat pannulla ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Laita palat kasariin tai pataan. Kuori ja hienonna salottisipulit ja valkosipulit. Kuullota ne myös pannulla pilkottujen herkkusienten kera, lisää joukkoon punaviini ja anna kiehahtaa. Lisää seos broilerin päälle. Lisää pataan mausteet ja savukylki. Kaada päälle kanaliemi ja anna hautua padassa miedolla lämmöllä noin tunti. Tarjoile esimerkiksi riisin kera. Ripottele lopuksi päälle runsaasti pilkottua persiljaa.

Lisää aiheesta:

Broileria vihannesmuhennoksessaTomaattinen kalkkunaviillokkiTagliatelle ja broilerinmaksakastikeAnkkaa rypälekastikkeessaTonnikala-pennevuokaBurgundinpata
Coq au vinKananmunatonLaktoositonPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Coq au vin
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kukkoa viinissä savukyljen kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kukkoa viinissä

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Coq au vin keitetyllä riisillä

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Coq au vin

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Coq au vin pekonilla