Poista kukkakaalista vihreät lehdet ja irrota kukkakaalin nuput erikseen ja hienonna sipulit. Kuullota nuput sekä sipulit kattilassa miedolla lämmöllä pitkään ja lisää mausteet. Älä ruskista, vaan sekoita kokoajan, jotta kasvikset saavat vaalean pinnan ja miedon maun. Lisää vesi ja anna hautua kannen alla kypsäksi.
Nosta kypsät kasvikset kattilasta tehosekoittimeen ja lisää lämmitettyä maitoa joukkoon. Käynnistä sekoitin ja anna keiton soseutua samettisen pehmeäksi. Lisää tarvittaessa nestettä ja suolaa. Kaada kuohkea keitto lautaselle ja koristele pinta kirvelinoksalla.
Leikkaa leipäsiivut ohuiksi tikuiksi ja nosta ne kuumaan pannuun. Lisää öljyä ja pyörittele leipätikkuja niin kauan, että niistä tulee rapeita. Leikkaa ruohosipuli todella hienoksi,laita silppu lautaselle ja pyörittele kuumat tikut siinä kauttaaltaan. Tarjoile kuorrutetut tikut kuuman keiton kanssa.
