Kukkakaalia kapriksen kanssa
Julkaistu
Helppotekoinen vihannesruoka on oikeaa kesäruokaa, joka sopii mainiosti kaiken grillatun kanssa, mutta myös savustetun kalan kera.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 kukkakaali
- 2 dl ranskankermaa
- 2 kovaksikeitettyä munaa
- 1 punasipuli
- 2 rkl kapriksia
Valmistusohje
1. Jaa kukkakaali nuppuihin ja keitä ne juuri ja juuri pehmeiksi vähäsuolaisessa vedessä. Nosta kukkakaalit tarjoiluvadille, mausta suolalla ja pippurilla ja kumoa ranskankerma suoraa lämpimän kukkakaalin päälle.
2. Kuori ja silppua munat. Kuori ja suikaloi sipuli. Jaa ne kukkakaalin päälle ja sirottele pinnalle kaprikset. Tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan