Kukkakaali-vuohenjuustokeitto

Ihanan kermainen kukkakaalikeitto saa makua vuohenjuustosta.

Ainekset

  • 500 g tuoretta kukkakaalia
  • 100 g tuorevuohenjuustoa
  • 1 pieni kevätsipuli silputtuna
  • 50 g voita
  • 2 rkl vettä
  • 4 dl maitoa
  • 2 dl kermaa
  • valkopippuria myllystä
  • suolaa

Valmistusohje

Irrota kukkakaalin nuput rangasta. Kuullota kattilassa sipulit ja pieneksi leikatut kukkakaalit voissa kuumiksi. Lisää vesi, maito ja anna kiehua hiljalleen kypsäksi kannen alla. Lisää kerma ja juusto sekoittaen. Anna kiehahtaa.

Laita halutessasi keitto tehosekoittimeen ja anna pyöriä samettisen tasaiseksi. Mausta pippurilla ja suolalla.

Tarjoile paahdetun tai pariloidun maalaisleivän kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja