Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kuhaa paistetun tomaatin ja herkkusienten kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Voit käyttää kuhan sijasta myös puna-ahventa tai kampelaa. Lisukkeena maistuvat myös keitetyt perunat.

  • Ruokavalio: Kananmunaton

4 annosta

  • 600 g esimerkiksi kuhafileitä
  • 1½ dl vehnäjauhoja panerointiin
  • voita paistamiseen
  • suolaa
  • 200 g herkkusieniä
  • 1 tomaatti
  • 1 rkl hienonnettua persiljaa
  • 1 sitruuna

Tarjoiluun

  • 50 g voita

Valmistusohje

1. Paneroi kuhafileet suolalla maustetuissa jauhoissa. Paista fileitä kuumalla paistinpannulla noin 3-5 minuuttia molemmilta puolilta, kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita.

2. Viipaloi tomaatti ja paista nopeasti. Viipaloi herkkusienet ja kuullota ne voissa. Asettele tomaatti- ja herkkusieniviipaleet kuhafileiden päälle, ripottele pinnalle runsaasti persiljaa ja viimeistele kahdella sitruunalohkolla.

3. Kuumenna kattilassa voi. Kaada kirkas, keltainen voi lämpimään kastikekannuun niin, että valkoinen sakka jää kattilan pohjalle.

Lisää aiheesta:

Lohileike purjon keraPaistettua punakampelaa ”Belle Meunière”Meriantura MeunièrePaprikakalaKuhafileetä ja kastiketta vihreillä linsseilläPunakampelaa Grenoblaise
Paistettu kalaKananmunatonPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Paistettu kala
  • 23.5.15:15
    Kala

    Sammaltöyrääntuvan villit haukilastut

  • 28.09.202412:00
    Kotikeittiömestarit

    Kotikeittiömestarit: Teresa Välimäen tonnikala-nachopelti

  • 17.08.202412:00
    Tortillat

    Kotikeittiömestarit: Teresa Välimäen pehmeät tortillat Surf and Turf

  • 03.09.202112:37
    Perunagratiini

    Iisi kalalaatikko – helppo ja nopea kalaruoka

  • 06.02.202012:37
    Kalamureke

    Haukimurekepihvit