Kreikkalaiset broileripihvit
Julkaistu
Keittiömestari Matti Lempisen valmistamat broileripihvit.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 4 broilerin rintaleikettä
- 1 kuutioitu sipuli
- 1 tl hienonnettua valkosipulia
- 1 dl ruokakermaa
- 2 dl vettä
- 100 g fetajuustokuutioita
- 1 rkl oreganoa
- 2 rkl oliivia renkaina
- 1 rkl tomaattipyreetä
- suolaa ja mustapippuria
- ruukku persiljaa
Valmistusohje
Paista broilerin rinnat puolikypsiksi uunissa tai pannulla. Mausta ne suolalla ja pippurilla.
Kuullota sipulit kattilassa, lisää joukkoon vesi, ruokakerma, fetajuusto, tomaattisose ja mausteet.
Lisää joukkoon viipaloidut oliivit ja hienonnettu persilja.
Kaada broilereiden päälle uunivuokaan ja kypsennä 175 asteessa 10 minuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Mokkapalat
-
Anun mokkakakku
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalat – Nannan täydellinen ohje, jolla saat uskomattoman mehevän lopputuloksen
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki