Kreikkalaiset broileripihvit
Keittiömestari Matti Lempisen valmistamat broileripihvit.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 4 broilerin rintaleikettä
- 1 kuutioitu sipuli
- 1 tl hienonnettua valkosipulia
- 1 dl ruokakermaa
- 2 dl vettä
- 100 g fetajuustokuutioita
- 1 rkl oreganoa
- 2 rkl oliivia renkaina
- 1 rkl tomaattipyreetä
- suolaa ja mustapippuria
- ruukku persiljaa
Valmistusohje
Paista broilerin rinnat puolikypsiksi uunissa tai pannulla. Mausta ne suolalla ja pippurilla.
Kuullota sipulit kattilassa, lisää joukkoon vesi, ruokakerma, fetajuusto, tomaattisose ja mausteet.
Lisää joukkoon viipaloidut oliivit ja hienonnettu persilja.
Kaada broilereiden päälle uunivuokaan ja kypsennä 175 asteessa 10 minuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa