Kreikkalaiset broileripihvit

Keittiömestari Matti Lempisen valmistamat broileripihvit.

Ainekset

  • 4 broilerin rintaleikettä
  • 1 kuutioitu sipuli
  • 1 tl hienonnettua valkosipulia
  • 1 dl ruokakermaa
  • 2 dl vettä
  • 100 g fetajuustokuutioita
  • 1 rkl oreganoa
  • 2 rkl oliivia renkaina
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • suolaa ja mustapippuria
  • ruukku persiljaa

Valmistusohje

Paista broilerin rinnat puolikypsiksi uunissa tai pannulla. Mausta ne suolalla ja pippurilla.

Kuullota sipulit kattilassa, lisää joukkoon vesi, ruokakerma, fetajuusto, tomaattisose ja mausteet.

Lisää joukkoon viipaloidut oliivit ja hienonnettu persilja.

Kaada broilereiden päälle uunivuokaan ja kypsennä 175 asteessa 10 minuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.