- Valmista ensin perunasalaatti. Keitä tai paahda perunat kypsiksi. Anna jäähtyä.
- Raasta kananmunat raastimen karkealla terällä. Laita kananmunaraaste pieneen kulhoon sivuun odottamaan.
- Sekoita isossa kulhossa oliiviöljy, sitruunamehu, sinappi, suola, mustapippuri, tilli ja kaprikset. Kääntele joukkoon vielä hieman lämpimät paloitellut perunat. Jätä maustumaan.
- Valmista piparjuurimajoneesi sekoittamalla ainekset keskenään.
- Paista kalafileet rapeiksi ja kuumenna nyhtöpossu öljyn ja voin seoksessa.
- Paahda leivät ja pyyhkäise pinnat oliiviöljyllä ja halkaistulla valkosipulinkynnellä.
- Levitä leiville piparjuurimajoneesia ja lusikoi päälle perunasalaattia. Jaa neljälle leivälle kalapalat ja neljälle leivälle nyhtöpossu. Viimeistele leivät versoilla ja lopulla piparjuurimajoneesilla.