Kookoslohta
Loihdi perinteiselle lohelle eksoottisen herkullinen kuorrute kookoksen avulla.
- Ruokavalio: Laktoositon
Ainekset
- 4 annosta
Kastike
- 1 (puna)sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 rkl öljyä
- (1 chili)
- 1 dl kasvislientä
- 1 dl Alpro® soya ruoanlaittovalmistetta
- ½ tl suolaa
Lohi
- 800 g merilohta
Kuorrutukseen
- 1-2 dl kookoshiutaleita tai kauraleseitä
- 1 muna
- 1 tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
Valmistusohje
1. Kuori ja paloittele sipuli ja viipaloi chili. Kuullota sipulisilppua ja chiliä öljyssä 5 minuuttia.
2. Lisää kasvisliemi ja ruoanlaittovalmiste. Kiehauta ja anna hautua 10 minuuttia. Mausta suolalla.
3. Viipaloi lohi neljään osaan. Riko muna ja sekoita sen rakenne tasaiseksi. Kasta lohiviipaleet munassa ja sitten kookoshiutaleissa.
4. Paista lohipihvejä muutama minuutti per puoli.
Tarjoa kastike lohipalojen ja höyrytettyjen kasvisten kanssa
(MTV3)
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan