Kolmiot
Voileipävinkkejä ei koskaan voi olla liian monia. Tässä tarjoilemme lohta, kananmunaa ja juustoseosta kolmella maukkaalla tavalla.
Vieraiden lukumäärän mukaan
- vaaleaa vuokaleipää
- voita
- raastettua sitruunankuorta
- kylmäsavulohta
- persiljaa
- silputtua, keitettyä kananmunaa
- vihanneskrassia
- piparjuurijuustoa
- mustaa mätiä
- ruohosipulia
Valmistusohje
1. Paahda vaaleat leipäviipaleet ja leikkaa pois reunat. Leikkaa ne kolmioiksi koristelun jälkeen.
2. Lohivoileipä: Sekoita voita ja hieman raastettua sitruunankuorta, levitä leivälle. Laita päälle lohisuikaleita, koristele persiljalla.
3. Munavoileipä: Voitele leipä, laita päälle munasilppua, jonka olet sekoittanut hienonnetun vihanneskrassin kera.
4. Juustovoileipä: Sekoita levitettävää piparjuurijuustoa ja hieman mustaa mätiä, levitä leivälle. Koristele ruohosipulilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan