Kolmen yrtin kanaa ja linssejä

Mausta mehevät kananrinnat oman makusi mukaan tuoreilla yrteillä. Tämä annos on todellinen proteiinipommi kun kanan seuraksi lisätään vielä linssit.

Ainekset

  • 500 g linssejä
  • 1 porkkana, kuorittuna ja hienonnettuna
  • 1 sipuli, kuorittuna ja hienonnettuna
  • 2 kpl valkosipulin kynsiä, murskattuna
  • 1 varsisellerin varsi, hienonnettuna
  • 2 l valmista kana- tai kasvislientä
  • 1 prk Alpro soya -ruoanlaittovalmistetta
  • Maustamiseen suolaa ja pippuria
  • 4 kpl kananrintaa
  • 4 rkl hienonnettuja yrttejä, kolmea eri lajia, oman makusi mukaan
  • 4 rkl öljyä
  • Maustamiseen suolaa ja pippuria

Valmistusohje

Laita linssit, porkkana, sipuli, valkosipuli ja varsiselleri kana- tai kasvisliemen sekaan. Kaada lientä niin, että linssit peittyvät kunnolla. Keitä, kunnes linssit ovat pehmenneet. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon Alpro soya -ruoanlaittovalmiste.

Mausta kananrintafileet suolalla, pippurilla ja hienonnetuilla yrteillä. Ruskista rintafileet pannulla öljyssä. Paahda fileitä tämän jälkeen 200 asteisessa uunissa noin 8-10 minuutin ajan, tai kunnes kana on kypsää. Tarjoile linssipadan kanssa.

(MTV3)

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!