Kolmen yrtin kanaa ja linssejä
Mausta mehevät kananrinnat oman makusi mukaan tuoreilla yrteillä. Tämä annos on todellinen proteiinipommi kun kanan seuraksi lisätään vielä linssit.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 500 g linssejä
- 1 porkkana, kuorittuna ja hienonnettuna
- 1 sipuli, kuorittuna ja hienonnettuna
- 2 kpl valkosipulin kynsiä, murskattuna
- 1 varsisellerin varsi, hienonnettuna
- 2 l valmista kana- tai kasvislientä
- 1 prk Alpro soya -ruoanlaittovalmistetta
- Maustamiseen suolaa ja pippuria
- 4 kpl kananrintaa
- 4 rkl hienonnettuja yrttejä, kolmea eri lajia, oman makusi mukaan
- 4 rkl öljyä
- Maustamiseen suolaa ja pippuria
Valmistusohje
Laita linssit, porkkana, sipuli, valkosipuli ja varsiselleri kana- tai kasvisliemen sekaan. Kaada lientä niin, että linssit peittyvät kunnolla. Keitä, kunnes linssit ovat pehmenneet. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon Alpro soya -ruoanlaittovalmiste.
Mausta kananrintafileet suolalla, pippurilla ja hienonnetuilla yrteillä. Ruskista rintafileet pannulla öljyssä. Paahda fileitä tämän jälkeen 200 asteisessa uunissa noin 8-10 minuutin ajan, tai kunnes kana on kypsää. Tarjoile linssipadan kanssa.
(MTV3)
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät