Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kolmen yrtin kanaa ja linssejä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Mausta mehevät kananrinnat oman makusi mukaan tuoreilla yrteillä. Tämä annos on todellinen proteiinipommi kun kanan seuraksi lisätään vielä linssit.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon

Ainekset

  • 500 g linssejä
  • 1 porkkana, kuorittuna ja hienonnettuna
  • 1 sipuli, kuorittuna ja hienonnettuna
  • 2 kpl valkosipulin kynsiä, murskattuna
  • 1 varsisellerin varsi, hienonnettuna
  • 2 l valmista kana- tai kasvislientä
  • 1 prk Alpro soya -ruoanlaittovalmistetta
  • Maustamiseen suolaa ja pippuria
  • 4 kpl kananrintaa
  • 4 rkl hienonnettuja yrttejä, kolmea eri lajia, oman makusi mukaan
  • 4 rkl öljyä
  • Maustamiseen suolaa ja pippuria

Valmistusohje

Laita linssit, porkkana, sipuli, valkosipuli ja varsiselleri kana- tai kasvisliemen sekaan. Kaada lientä niin, että linssit peittyvät kunnolla. Keitä, kunnes linssit ovat pehmenneet. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon Alpro soya -ruoanlaittovalmiste.

Mausta kananrintafileet suolalla, pippurilla ja hienonnetuilla yrteillä. Ruskista rintafileet pannulla öljyssä. Paahda fileitä tämän jälkeen 200 asteisessa uunissa noin 8-10 minuutin ajan, tai kunnes kana on kypsää. Tarjoile linssipadan kanssa.

(MTV3)

Lisää aiheesta:

Thai-maustettu kanapataGrillatut broilerinkoivet helpon perunasalaatin keraKana-maapähkinäkeittoBulgarialainen linssikeittoCervinialainen linssimuhennosBulgur-otto hunajapaistettujen juuresten kera
KanaaKananmunatonLaktoositonGoGreenPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kanaa
  • 31.03.202010:56
    Broileri

    Helppo cashew-kanakastike

  • 18.10.201708:52
    Kari Aihinen

    KFC-kanaa ja sriracha-majoneesia á la Kari Aihinen

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Bressen kana

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Kuskusia, kanaa ja lammasta

  • 18.02.201300:00
    Laktoositon

    Kylmä kanavati