Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kolmen kaalin gratiini

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ihanan juustoinen kaaligratiini täyttää vatsan pääsiäisen herkuttelun jälkeen kevyesti.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka, Kasvisruoka

Ainekset

  • 4 annosta

Raaka-aineet

  • 250g kukkakaalia
  • 250g parsakaalia
  • 250g ruusukaalia

Kuorrute

  • 1tlk (400ml) kookosmaitoa
  • 2rkl mietoa currytahnaa
  • ripaus punaista chilirouhetta
  • 3rkl vaaleaa kastikesuurusta
  • 100g juustoraastetta

Valmistusohje

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Pese ja paloittele parsa- ja kukkakaali kukinnoiksi. Puolita ruusukaalit. Keitä kaaleja suolalla maustetussa vedessä 5 minuuttia. Valuta.

Mittaa kattilaan kookosmaito, currytahna ja chilirouhe. Sekoita ja kiehauta. Lisää suuruste koko ajan sekoittaen ja keitä, kunnes kuorrute saostuu. Sulata joukkoon puolet juustoraasteesta. Lado kaalipalat voideltuun uunivuokaan ja kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta. Kuorruta uunissa 15 minuuttia.

Lisää aiheesta:

Pinaattia jogurtissaLohipastaKuorrutettu parsakaaliKantarellikeittoa ja poronpaistiaRuusukaali-jauhelihapaistosKurttukaalilaatikko riisin ja tomaatin kera
KasvisgratiiniKananmunatonMakujaGluteenitonKasvisruokaHuomenta SuomiVideoreseptitPääruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kasvisgratiini
  • 11.10.202210:57
    Hellapoliisi

    Kukkakaaligratiini – gratinoitu kukkakaali on syksyn ehdoton herkkuruoka

  • 06.07.201813:54
    Hellapoliisi

    Kasvisgratiini

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Porkkanagratiini

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Gratinoidut endiivit

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Gratinoitua fenkolia