Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Klassinen Lindströminpihvi

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä ruokalaji mielletään ruotsalaiseksi kotiruoaksi, vaikka inspiraatio on lähtöisin Venäjältä. Tarjoile pihvit perunoiden ja kauden vihannesten kera.

  • Ruokavalio: Gluteeniton

Neljälle

  • 600 g naudan jauhelihaa
  • 2 kananmunankeltuaista
  • 1 dl hienoksi kuutioitua keltasipulia
  • 1-2 dl hienoksi kuutioituja punajuuria
  • ½ dl kapriksia
  • ½ dl punajuurilientä
  • 1 ½ tl suolaa
  • valkopippuria myllystä
  • voita paistamiseen

Tarjoiluun

  • keitettyjä perunoita ja kasviksia

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipuli, hienonna punajuuret. Ellet halua leikkuulaudan värjäytyvän punaiseksi, laita voipaperia laudan päälle.

2. Sekoita nopeasti jauheliha, keltuaiset, sipuli, punajuuret ja kaprikset ilman että taikinasta tulee liian kiinteää. Lisää hieman punajuurilientä, mausta suolalla ja pippurilla.

3. Muotoile pieniä pihvejä ja paista ne nopeasti voissa, niiden ei pidä olla läpikypsiä vaan hieman vaaleanpunaisia sisältä. Tarjoile keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa.

Lisää aiheesta:

Täytetyt sipulitHirvipullatLindströminpihvitPortobelloa perunamuusilla ja pestollaVegepyttipannu linsseilläLammasta savoijinkaalissa
LindströminpihviGluteenitonSadonkorjuuPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Lindströminpihvi
  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Pienet lindströminpihvit kermakastikkeessa

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Iso Lindströminpihvi

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Lindströmin pihvit ja porkkana-aprikoosiraaste

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Lindströmin pihvit ja porkkana-aprikoosiraaste

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Lindströminpihvit