Kirnupiimässä marinoitua karitsan fileetä

Viikonlopuksi maukasta karitsaa. Annos saa viimeisen silauksen piimästä. Mukana myös Janne Pekkala.

Ainekset

  • 600 g karitsan ulkofileetä
  • 3 dl kirnupiimää
  • 3 valkosipulinkynttä
  • tuoretta rosmariinia
  • suolaa
  • mustapippuria
  • oliiviöljyä

Valmistusohje

Poista fileistä paksuimmat kalvot niin, että lihaa ei mene hukkaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää 1-2 rosmariininoksaa fileiden joukkoon. Kaada päälle piimää ja loraus oliiviöljyä ja sekoita niin, että piimää on lihojen kaikilla pinnoilla. Anna marinoitua ainakin tunti. Pyyhi lihat ja paista ne tilkassa kevyttä oliiviöljyä. Anna vetäytyä pari minuuttia foliopaketissa ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat