Kirnupiimässä marinoitua karitsan fileetä
Julkaistu
Viikonlopuksi maukasta karitsaa. Annos saa viimeisen silauksen piimästä. Mukana myös Janne Pekkala.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 600 g karitsan ulkofileetä
- 3 dl kirnupiimää
- 3 valkosipulinkynttä
- tuoretta rosmariinia
- suolaa
- mustapippuria
- oliiviöljyä
Valmistusohje
Poista fileistä paksuimmat kalvot niin, että lihaa ei mene hukkaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää 1-2 rosmariininoksaa fileiden joukkoon. Kaada päälle piimää ja loraus oliiviöljyä ja sekoita niin, että piimää on lihojen kaikilla pinnoilla. Anna marinoitua ainakin tunti. Pyyhi lihat ja paista ne tilkassa kevyttä oliiviöljyä. Anna vetäytyä pari minuuttia foliopaketissa ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan