Kinkun kastike – perinteinen ja helppo resepti joulukinkun paistoliemestä
Julkaistu
Kastike joulukinkulle valmistuu helposti näilä ohjeilla. Kinkun kastike on maukkainta ja parasta, jos käytät sen valmistuksessa joulukinkun paistolientä.
Ainekset
- 2 dl kinkun paistolientä
- 2 ½ dl kuohukermaa
- 2 rkl sinappia
- mustapippuria
- 1,5 rkl Maizenaa suurustamiseen
- ( 1 dl omenasosetta)
Valmistusohje
Kinkun kastike paistoliemestä valmistuu helposti näin:
- Lämmitä kinkun paistolientä kattilassa. Lisää kuohukerma, sinappi ja pippuria.
- Tarkista maku ja lisää tarvittaessa sinappia ja pippuria. Voit myös lisätä omenasosetta tai hieman sokeria.
- Suurusta kastike esimerkiksi maissitärkkelyksellä: Sekoita maizenaa pieneen vesitilkkaan ja kaada kastikkeen joukkoon ohuena nauhana koko ajan sekoittaen
Katso videolta, miten kastike valmistuu:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia