Kinkkumunakas
Julkaistu
Munakkaasta on moneksi. Kokeile vaikka tätä reseptiä!
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 7 kananmunaa
- 2 dl ruokakermaa
- 200 g palvikinkkua
- 1 sipuli
- suolaa
- pippuria
- öljyä
- 3 tomaattia
Valmistusohje
Riko munat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne sileäksi. Lisää kerma ja mausteet ja sekoita.
Kuutioi kinkku ja sipuli. Paista kuutioita pannulla niin, että ne saavat vähän väriä. Kaada munakasmassa pannulle ja työntele puulastalla kohti pannun keskustaa.
Levitä munakas lopuksi tasaisesti pannun joka nurkkaan asti ja peitä kannella. Jälkilämpö kypsentää munakkaan loppuun. Kumoa se lautaselle tai vadille puoliympyräksi.
Koristele munakas tomaatilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka