Kinkku- ja lohitäyte uuniperunoille

Kaksi ihanaa täytettä; valitse omasi!

Ainekset

  • 4 annosta

Ainekset

  • 4 isoa Rosamunda-perunaa

Kinkkutäyte

  • 150 g kinkkua
  • 1 prk ranskankermaa
  • 1 rkl Rajamäen Viinietikkaa
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 1 tl sokeria
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 1 tl cajun-mausteseosta
  • 4 rkl hienonnettua persiljaa

Lohitäyte

  • 150 g kylmäsavustettua lohta
  • 1 prk ranskankermaa
  • 1 rkl Rajamäen Viinietikkaa
  • pala purjoa
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 1/2 tl sitruunapippuria
  • 3 rkl hienonnettua tilliä

Valmistusohje

Pese tasakokoiset perunat huolellisesti. Tee perunoiden pintaan ristiviilto ja kääri ne alumiinifolioon. Kypsennä 225–asteessa noin tunti. Valmista perunoiden kypsyessä täytteet.

Raota kypsien perunoiden foliota sen verran, että saat puristettua perunaa koholleen ristiviillon kohdalta. Tarjoa täytteiden kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja