Kaksi ihanaa täytettä; valitse omasi!
Ainekset
- 4 annosta
Ainekset
- 4 isoa Rosamunda-perunaa
Kinkkutäyte
- 150 g kinkkua
- 1 prk ranskankermaa
- 1 rkl Rajamäen Viinietikkaa
- 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
- 1 tl sokeria
- 1/2 tl mustapippuria
- 1 tl cajun-mausteseosta
- 4 rkl hienonnettua persiljaa
Lohitäyte
- 150 g kylmäsavustettua lohta
- 1 prk ranskankermaa
- 1 rkl Rajamäen Viinietikkaa
- pala purjoa
- 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
- 1/2 tl sitruunapippuria
- 3 rkl hienonnettua tilliä
Valmistusohje
Pese tasakokoiset perunat huolellisesti. Tee perunoiden pintaan ristiviilto ja kääri ne alumiinifolioon. Kypsennä 225–asteessa noin tunti. Valmista perunoiden kypsyessä täytteet.
Raota kypsien perunoiden foliota sen verran, että saat puristettua perunaa koholleen ristiviillon kohdalta. Tarjoa täytteiden kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!